Tříkrálový koncert Musica Dolce Vita

Ģˇ

Soubor MUSICA DOLCE VITA má na svém kontě stovky koncertů ve všech koutech naší vlasti. Trio vystupovalo v posledních letech na řadě mezinárodních i tuzemských festivalů a bylo hostem koncertních cyklů např. Moravské filharmonie Olomouc, Jihočeské komorní filharmonie či Teplické komorní filharmonie.
MUSICA DOLCE VITA se věnuje interpretaci hudby všech stylových období a prezentuje se širokou škálou tématických koncertů (tříkrálový, velikonoční, mariánský, adventní, vánoční atd.).

V petrovickém kostele sv. Jakuba St. vystoupil tento soubor už několikrát a také využil zdejších výborných akustických podmínek k natočení již dvou CD: Adventní koncert a Hudba královen.

Obsazení: Daniela Demuthová – mezzosoprán, Žofie Vokálková – flétna, Zbyňka Šolcová – harfa

Koncert pořádá Římskokatolická farnost Praha-Petrovice jako benefici na podporu výstavby Farního centra. Vstupenky v ceně sponzorského příspěvku min. 153 Kč doporučujeme vzhledem k omezené kapacitě rezervovat mailem na adrese: benefice@petrovice.org , nebo telefonicky na č. 737 371 721.
Jak na koncert? 
Spojení od metra C – Háje autobusem č. 240 nebo 296 do zastávky Morseova, nebo autobusy č. 125, 183 nebo 267 do zastávky Jakobiho.

Program Petrovice 060112 b