Farní zájezd do Lurd 2015 – ZRUŠENO!

Milí farníci,   i když je teprve podzim, připravili jsme pro Vás lákavou nabídku na příští léto a to Farní zájezd do Lurd 2015. Tento nápad vznikl v souvislosti s pokračující cestou našich poutníků do Santiaga de Compostela. V červenci 2015 by poutníci měli svojí další etapu pěší pouti zakončit nedaleko Lurd, tak by bylo hezké, dá-li Pán,  kdybychom se všichni (ti pěší i ti pojízdní) v Lurdech setkali.
Lurdy (francouzsky Lourdes) je jihofrancouzské město ležící v podhůří Pyrenejí v departementu Hautes-Pyrénées. V roce 1858 zde došlo k mariánskému zjevení mladé Bernadettě Soubirousové, a brzy poté se Lurdy staly jedním z nejdůležitějších římskokatolických poutních míst světa.

Varianta 1: pobytový termín:
14-18.7.2015 – 5 dní (úterý-sobota)
Varianta 2: poznávací termín:
11.-19.7.2015 – 9 dní (sobota-neděle)
cena: cca 5 500 Kč cena: cca 9 000 Kč
program zájezdu:
3 dny Lurdy (2x nocleh+plná penze)
program zájezdu:
Ženeva, La Salette (1x nocleh + večeře),
3 dny Lurdy      (4x nocleh + plná penze),
Arles, Marseille    (1x nocleh),
Monaco, Monte Carlo

    Farní zájezd do Lurd 2015 je zatím připraven ve dvou variantách a po uzavření přihlášek bude zájem vyhodnocen a zvolena nejvhodnější varianta, o které budete začátkem prosince informováni. Následně bude vybírána záloha.   Autobusová cesta do Lurd trvá asi 18 hodin, ale nemusíte mít žádné obavy, dálkový autobus je moderně vybaven včetně klimatizace a toalet.

    Závazně je možné se přihlašovat do konce listopadu 2014 a to zápisem do tabulky umístěné v předsíni kostela, nebo kontaktováním Mgr. Ing. Pavlíny Čančarové či Ing. Renáty Šimkové.   Zapište se prosím k té variantě, kterou preferujete, v případě že Vám vyhovují obě varianty, zapište se do obou sloupečků.         Těšíme se na společné putování!